پیش از اینکه شرایط و مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود را انجام دهید باید بدانید که این شرکت چگونه شرکتی می باشد. این شرکت یکی از شرکت هایی می باشد که بین یک یا دو نفر برای فعالیت های تجاری تشکیل می شود.

ثبت شرکت با مسئولیت محدود

هر یک از این شرکاء تنها تا میزان سرمایه ای که در شرکت گذاشته اند باید پاسخگوی تعهدات خود باشند. برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود باید روش ها و مراحل متعددی را طی کنید که برای آشنایی بیشتر شما آنها را در ادامه معرفی می کنیم.

مراحل و روش های ثبت شرکت با مسئولیت محدود 

همانطوری که باین کردیم برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود روش ها و مراحلی را باید طی کنید که آنها عبارتند از :

  1. پس از اینکه اطلاعات مربوط به ثبت شرکت با مسئولیت محدود را تکمیل نمودید باید آگهی پیش نویس را توسط کارشناس تایید شود و پس از آن باید دو نسخه از اساسنامه ، صورتجلسه موسسین، شرکتنامه و تقاضانامه را تهیه کرده و بعد از اینکه تمامی آنها توسط هیئت مدیره به امضاء رسید باید آنها را به اداره ثبت شرکت ها ارسال کنید.
  2. یکی از نکاتی که در ثبت این شرکت بسیار اهمیت دارد و باید به آن توجه بسیاری داشته باشید این است که، شرکاء این شرکت کمتر از دو نفر نباید باشد.

ثبت شرکت با مسئولیت محدود

  1. سرمایه ای که برای این شرکت توسط موسسین گذاشته می شود نباید کمتر از یک میلیون باشد، در واقع شما باید حق ثبت شرکت با مسئولیت محدود را هم پرداخت کنید تا شرکت شما بدون هیچ مشکلی به ثبت برسد.
  2. برای اینکه روی شرکت اسم بگذارید نیازی نیست که از نام سرکاء استفاده کنید، نام شریکی که در ثبت شرکت قید شود به عنوان ضامن شریک به شمار می رود که او باید بداند از ابتدای شروع کار شرکت مسئول پرداخت کلیه بدهی ها و تعهدات می باشد.
  3. برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود باید بدانید که تمام سرمایه به صورت نقدی پرداخت می شود و سهم الشرکه هم باید به صورت غیر نقدی تقدیم شود. مدیر عامل باید تمام هزینه هایی را که دریافت و پرداخت کرده است را ثبت کند، در واقع این روش و مرحله بسیار اهمیت دارد که در صورت انجام نشدن آن به طور کلی ثبت شرکت از اعتبار ساقط می شود.
  4. هیئت ناظر که در شرکت باید در ابتدا فعالیت خود را شروع کنند سه نفر هستند که آنها را می توانید از بین شرکاء انتخاب کنید. مدت فعالیت آنها بیشتر از یک سال نباید باشد و همچنین باید بدانید که اعضای هیئت ناظر از بین افرادی که به عنوان هیئت مدیره فعالیت دارند نباید انتخاب شوند.
  5. یکی از نکاتی که بسیار اهمیت دارد و باید به آن توجه زیادی داشته باشد این است که در ثبت شرکت با مسئولیت محدود اگر تعداد شرکاء بیشتر از ۱۲ نفر باشد باید در این شرکت هیئت ناظر وجود داشته باشد و این هیئت سال یک بار جلسه ای به عنوان مجمع عمومی شرکاء را تشکیل می دهد.

ثبت شرکت با مسئولیت محدود

  1. روابطی که بین شرکاء در این شرکت برقرار است از مقررات اساسنامه پیروی می کند و سودی که بین شرکاء وجود دارد به درستی تقسیم می شود.
  2. تمامی شرکاء شرکت به میزان سهمی که در در شرکت دارند می توانند در مجمع شرکت رای بدهند.

مدارک لازم برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود 

علاوه بر اینکه برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود باید در مورد مراحل و روش های آن اگاهی داشته باشید، در مورد مدارکی هم که می خواهید ارائه دهید باید اطلاعات لازم را داشته باشید و سپس شرکت خود را ثبت نمایید. این مدارک عبارتند از :

  1. از تقاضانامه شرکت باید دو برگ ارائه دهید.
  2. از شرکت نامه باید دو برگ را ارائه دهید.
  3. اساسنامه شرکت یکی دیگر از مدارک مهم شرکت می باشد که از آن هم باید دو جلد را ارائه دهید.
  4. تمامی شرکاء باید فتوکپی شناسنامه خود را که برابر اصل است را ارائه دهد.
  5. کارت ملی یکی دیگر از مدارکی می باشد که تمامی شرکاء باید فتوکپی برابر اصل آن را ارائه دهند.
  6. یکی دیگر از مدارکی که باید ارائه شود صورتجلسه مجمع عمومی موسسین و همچنین هیئت مدیره می باشد.
  7. تمامی اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باید گواهی عدم سوء پیشینه خود را ارائه دهند.

ثبت شرکت با مسئولیت محدود

ثبت شرکت با مسئولیت محدود با شرایط زیر منحل می شود 

در برخی از موارد ثبت شرکت با مسئولیت محدود شما منحل می شود که این شرایط عبارتند از :

– در صورتی که شرکت با ورشکستگی مواجه شود دیگر قادر به ادامه فعالیت های خود نیست و بدون شک باید منحل شود.

– در برخی از موارد چندین شرکاء تصمیم می گیرند که شرکت را منحل کنند، در صورتی آنها قادر هستند شرکت را منحل کنند که سهم آنها بیشتر از نصف سرمایه شرکت باشد.

– گاهی اوقات ثبت شرکت با مسئولیت محدود در مدت معین و مشخص می باشد و به همین دلیل در همان زمان باید آن را منحل کنند. بسیاری از افراد برای اینکه شرکت با مسئولیت محدود را به ثبت برسانند از این روش استفاده می کنند تا در صورتی که از عملکرد شرکت راضی نبودند آن را منحل شده بدانند و در صورتی که از عملکرد آن راضی بودند می توانند یک بار دیگر آن را تاسیس کنند.

– در برخی از موارد ضررهایی که به شرکت وارد می شود بسیار زیاد است و به همین دلیل نصف سرمایه شرکت را از بین می برد، در این صورت یکی از شرکاء می تواند تقاضای انحلال شرکت را بدهد. اگر سایر شرکاء راضی به این امر نباشند می توانند سهم فرد ناراضی را خریداری کنند و او را از شرکت خارج نمایند تا خودشان به کارهای شرکت رسیدگی کنند.

شما عزیزان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک ثبت فردا مراجعه کنید یا با شماره تماس ۴۳۹۳۳-۰۲۱ تماس حاصل فرمائید.